Владата ќе ја одржи 63-та седница

На 20.7.2022 година (среда) ќе се одржи 63-та седница на Владата на Република Северна Македонија.
 

Календар Влада: 
E shtunë, Gusht 20, 2022 - 12:30 to 13:30