Прес-конференција на премиерот Димитар Ковачевски и министерот Љупчо Николовски

Денеска, 26.08.2022 година (петок), со почеток во 12:30 часот прес-конференција во Медија центарот во Владата ќе одржат премиерот Димитар Ковачевски и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.
 
Прес-конференцијата следи веднаш по средбата на премиерот Ковачевски и на министерот Николовски со претставници на винарии и производители на грозје.

Календар Влада: 
E premte, Gusht 26, 2022 - 12:30 to 13:30