Прес-конференција на портпаролите на Владата и министерот Шаќири

На 31.08.2022 година (среда) со почеток во 13:00 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа и министерот за образование и наука, Јетон Шаќири.

Календар Влада: 
E mërkurë, Gusht 31, 2022 - 13:00 to 14:00