Премиерот Ковачевски ќе се обрати на првиот академски час на Економскиот Факултет на УКИМ

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, денеска 03.10.2022 година (понеделник), во 12:00 часот ќе присуствува и ќе се обрати на првиот академски час на Економскиот факултет на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.

Календар Влада: 
E hënë, Tetor 3, 2022 - 12:00 to 13:00