Премиерот Ковачевски ќе одржи средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Мицкоски

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски заедно со владиниот тим, денеска, 04.10.2022 (среда) во 16:00 часот во Владата на Република Северна Македонија, ќе одржи средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и неговиот тим.

Календар Влада: 
E martë, Tetor 4, 2022 - 16:00 to 17:00