Владата ќе одржи седница, 18.10.2022 година

Владата на Република Северна Македонија денеска, 18.10.2022 година (вторник), ќе одржи седница.

За заклучоците и одлуките по точките од дневниот ред, јавноста ќе биде информирана по завршувањето.

Календар Влада: 
E martë, Tetor 18, 2022 - 00:00 to 23:45