Прес-конференција на портпаролот на Владата, Арсовски и соработникот за енергетика Андонов

Денеска, 26.10.2022 година (среда) со почеток во 13:15 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролот на Владата, Душко Арсовски и Виктор Андонов, соработник за енергетика во Канцеларијата на претседателот на Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
E mërkurë, Tetor 26, 2022 - 13:15 to 14:15