Прес-конференција на министерот за финансии Фатмир Бесими

 Денеска, 2 ноември 2022 година (среда) со почеток во 14:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за финансии Фатмир Бесими.
 

Календар Влада: 
E mërkurë, Nëntor 2, 2022 - 14:00 to 15:00