Прес-конференција на портпаролите на Владата и соработникот за енергетика Андонов

Денеска, 10.11.2022 година (четврток) со почеток во 13:00 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа, и Виктор Андонов, соработник за енергетика во Канцеларијата на претседателот на Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
E enjte, Nëntor 10, 2022 - 13:00 to 14:00