Владата ќе одржи седница, 15.11.2022 година

Владата на Република Северна Македонија денеска, 15.11.2022 година (вторник), ќе jа одржи 102-та седница.

За заклучоците и одлуките, јавноста ќе биде информирана по завршувањето.

Календар Влада: 
E martë, Nëntor 15, 2022 - 00:00 to 23:45