Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши

Денеска, 22.11.2022 (вторник), со почеток во 10:30 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бектеши.

Пренос во живо преку следните линкови:

Прес-конференцијата на македонски јазик

Прес-конференцијата на албански јазик

Календар Влада: 
E martë, Nëntor 22, 2022 - 10:30 to 11:30