Премиерот Ковачевски ќе присуствува и ќе говори на настан по повод Денот на албанската азбука

Денеска, 22.11.2022 година (вторник) во 13:00 часот во хотелот „Хилтон“, Скопје, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, ќе присуствува и ќе има обраќање на настан по повод Денот на албанската азбука.

Календар Влада: 
E martë, Nëntor 22, 2022 - 13:00 to 14:00