Премиерот Ковачевски на настан по повод завршување на градежните работи за изградба на магистралниот гасовод, делница Неготино (Кавадарци) - Битола

Денеска, 30.11.2022 година (среда), премиерот Ковачевски ќе се обрати на настан по повод завршување на градежните работи за изградба на магистралниот гасовод, делница Неготино (Кавадарци) - Битола.

 

Календар Влада: 
E mërkurë, Nëntor 30, 2022 - 12:30 to 13:30