Qeveria do të mbajë mbledhjen e 105-të

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot, 01.12.2022 (e hënë), do të mbajë mbledhjen e rregullt të 105-të me më shumë pika nga programi i saj për punë dhe në interes të qytetarëve.

Për konkluzat dhe vendimet nga mbledhja e sotme e rregullt e Qeverisë, e cila është paraparë të fillojë në orën 13:00, opinioni do të informohet në mënyrë plotësuese.