Прес-конференција на министерот Јетон Шаќири за Предлог буџет за 2023

Денеска, 12.12.2022 година (понеделник), во 11:00 часот, во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија, министерот за образование и наука Јетон Шаќири ќе одржи прес-конференција.

Ве покануваме да ја проследите прес-конференцијата на:

Прес-конференцијата на македонски јазик

Прес-конференцијата на албански јазик

Календар Влада: 
E hënë, Dhjetor 12, 2022 - 11:00 to 12:00