Премиерот Ковачевски и министерот Бочварски во Пробиштип

На 19.12.2022 година (понеделник) во 12:00 часот, премиерот Димитар Ковачевски заедно со министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски, ќе присуствуваат на настан по повод доделувањето на социјалните станови на граѓани во Пробиштип преку Програмата за ранливите категории на граѓани, по што ќе следуваат изјави за медиумите.

 

Дополнително, во 13:00 часот,  предвидена е и посета на компанијата „ТАБ МАК“.

Календар Влада: 
E hënë, Dhjetor 19, 2022 - 00:00 to 23:45