Прес-конференција на премиерот Ковачевски и министерката за одбрана Петровска

Денеска, 21.12.2022 година (среда), во 10:30 часот во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски и министерката за одбрана, Славјанка Петровска ќе одржат прес-конференција за новиот Буџет на министерството за одбрана за 2023 година.

Календар Влада: 
E mërkurë, Dhjetor 21, 2022 - 10:30 to 11:30