Прес-конференција на премиерот Ковачевски и министерка за култура Костадиновска Стојчевска

Ве информираме дека утре, 23.12.2022 (петок) во 10:30 часот во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски и министерката за култура, Бисера Костадиновска Стојчевска ќе одржат прес-конференција за новиот Буџет на Министерството за култура за 2023 година.

Календар Влада: 
E premte, Dhjetor 23, 2022 - 10:30 to 11:30