Премиерот Ковачевски на официјално пуштање во употреба на експресниот пат Крупиште-Кочани

Денес (26.12.2022 година) премиерот Димитар Ковачевски, министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и директорот на ЈП за државни патишта Ејуп Рустеми со почеток во 12:30 часот ќе присуствуваат и ќе се обратат на настан по повод пуштањето во употреба на експресниот пат Штип - Кочани, делница Крупиште - Кочани.

Календар Влада: 
E hënë, Dhjetor 26, 2022 - 12:30 to 13:30