Владата ќе одржи седница

Владата на Република Северна Македонија денеска, 10.01.2023 година (вторник), ќе одржи седница.

За заклучоците и одлуките по точките од дневниот ред, јавноста ќе биде информирана по завршувањето.

Календар Влада: 
E martë, Janar 10, 2023 - 00:00 to 23:45