Премиерот Ковачевски во посета на компанијата Метро

На 23.01.2023 година (понеделник), претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и директорот на АФПЗРР Никица Бачовски ќе ја посетат компанијата Метро, лоцирана во индустриската зона Ќојлија во 11:00 часот.

 

Календар Влада: 
E hënë, Janar 23, 2023 - 11:00 to 12:00