Вицепремиерот Битиќи на настан на Хабитат Македонија во Велес

На 26 јануари 2023 година (четврток) со почеток во 12:00 часот, заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи ќе биде дел од настанот на Хабитат Македонија на кој ќе се пушта во употреба зграда во населбата Хабитат во Велес, изградена во рамки на традиционалната програма на Хабитат за обезбедување на домови за семејства со ниски приходи

Календар Влада: 
E enjte, Janar 26, 2023 - 12:00 to 13:00