Премиерот Ковачевски и министерката Тренчевска на официјално отворање на детската градинка „Сонце“ во Волково

На 16.02.2023 година (четврток), во 10:00 часот претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, заедно со министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска и директорот на Канцеларијата на Светска Банка за Северна Македонија и Косово, Масимилиано Паолучи ќе присуствуваат на официјално отворање на детската градинка „Сонце“ во Волково, Скопје.  

Календар Влада: 
E enjte, Shkurt 16, 2023 - 10:00 to 11:00