Премиерот Ковачевски со официјално обраќање ќе го отвори Вториот Економски Форум во Скопје

На 1 март 2023 година (среда) со почеток во 9:10 часот во хотел Александар Палас, со официјално обраќање премиерот Димитар Ковачевски ќе го отвори Вториот Економски Форум во Скопје, во организација на Делфи Економскиот Форум и Грчката бизнис асоцијација.

Календар Влада: 
E mërkurë, Mars 1, 2023 - 09:15 to 10:15