Брифинг на министерот за транспорт Бочварски и директорот на ЈПДП, Рустеми

Денеска, (понеделник, 13 март, 2023 година) министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и директорот на ЈП за државни патишта Ејуп Рустеми, ќе одржат брифинг за новинари на тема: "Проект за изградба на автопатските делници на Коридор 8 и 10 д".

Брифингот ќе се одржи во 11:00 часот во просториите на ЈП за државни патишта.

Покрај министерот и директорот, на брифингот присутни ќе бидат и претстваници на компанијата  Консултант и Надзор над проектот.
 

Календар Влада: 
E hënë, Mars 13, 2023 - 11:00 to 12:00