Прес-конференција на соработникот за енергетика Андонов

Денеска, 15.03.2023 година (среда) со почеток во 13:30 часот, прес-конференција ќе одржи соработникот за енергетика во канцеларијата на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Виктор Андонов на која ќе информира за енергетската состојба.

Прес-конференција на македонски јазик

Прес-конференција на албански јазик

Календар Влада: 
E mërkurë, Mars 15, 2023 - 13:30 to 14:30