Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши

Денес, 20.03.2023 година(понеделник), со почеток во 10:30 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бекташи.

Прес-конференцијата на македонски јазик
Прес-конференцијата на албански јазик 

Календар Влада: 
E hënë, Mars 20, 2023 - 10:30 to 11:30