Заедничка прес-конференција на вицепремиерот задолжен за европски прашања Бојан Маричиќ и српската министерка за евроинтеграции, Тања Мишчевиќ

Денес, 07.04.2023 година (петок) со почеток во 10:00 часот, заедничка прес-конференција ќе одржат заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бојан Маричиќ и министерката за евроинтеграции во Владата на Република Србија, Тања Мишчевиќ.

Календар Влада: 
E premte, Prill 7, 2023 - 10:00 to 11:00