Премиерот Ковачевски ќе се обрати на Самитот „МК2025”

На 26.04.2023 година (среда) во 09:30 часот во хотел „Мериот“, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, ќе присуствува и ќе се обрати на Самитот во организација на „Македонија2025“.

Фокусот на годинешниот Самит „МК2025” е просперитетни економии преку општествена трансформација, дигитализација и стратешко лидерство.

Обраќањето на премиерот Ковачевски може да го следите и на следниот линк.

Календар Влада: 
E mërkurë, Prill 26, 2023 - 09:30 to 10:30