Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши

Денеска, 08.05.2023 година (понеделник) со почеток во 13:30 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бектеши.

 

Видео од прес-конференцијата на македонски јазик

Видео од прес-конференцијата на албански јазик

Календар Влада: 
E hënë, Maj 8, 2023 - 13:30 to 14:30