Вицепремиерот Битиќи на увид на градежните работи на градинката во Бутел

Денес, 18.05.2023 година (четврток) заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија, задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, ќе изврши увид на градежните работи за изградба на детската градинка во Општина Бутел преку ТАВ програмата, каде ќе бидат присутни и Дарко Костовски, градоначалник на Општина Бутел, и претставникот на ТАВ.

Календар Влада: 
E enjte, Maj 18, 2023 - 10:00 to 11:00