Премиерот Ковачевски ќе присуствува и ќе се обрати на градежните активности на изградба на автопатот на Коридор 10-д (делница Прилеп - Битола)

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски и директорот на Јавното претпријатие за државни патишта, Ејуп Рустеми на 14.09.2023 година (четврток) во 10:30 часот ќе присуствуваат и ќе се обратат на градежните активности на изградба на автопатот на Коридор 10-д (делница Прилеп - Битола).

Календар Влада: 
E enjte, Shtator 14, 2023 - 10:30 to 11:30