Прес-конференција на премиерот Димитар Ковачевски

Ве известуваме дека денеска, 26.09.2023 година (вторник) претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, ќе одржи прес-конференција со почеток во 14:30 часот во Медија центарот.

Календар Влада: 
E martë, Shtator 26, 2023 - 14:30 to 15:30