Премиерот Ковачевски во посета на компанијата Мако Маркет

На ден 13.10.2023 година (петок) во 11:30 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со заменик-претседателот на Владата, задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи и в.д. директорот на Државен пазарен инспекторат, Горан Трајковски ќе ја посетат компанијата Мако Mаркет, во населба Пинтија.

Локација

Календар Влада: 
E premte, Tetor 13, 2023 - 11:30 to 12:30