Прес-конференција на министерот за финансии Фатмир Бесими и шефот на Мисијата на ММФ за Северна Македонија Жак Миниан

Ве известуваме дека денеска, 14 ноември 2023 година (вторник) со почеток во 15:00 часот, заедничка прес-конференција ќе одржат министерот за финансии Фатмир Бесими и шефот на Мисијата на Меѓународниот монетарен фонд за Република Северна Македонија Жак Миниан.

Пренос во живо со висока ХД резолуција на следните линкови:

Прес-конференцијата на македонски јазик

Прес-конференцијата на албански јазик

Прес-конференцијата на англиски јазик

Календар Влада: 
E martë, Nëntor 14, 2023 - 15:00 to 16:00