Премиерот Ковачевски во Струмица во посета на Градинката „Виножито” и Дневен центар „ЕДУ Практика“

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, на 27.11.2023 година (понеделник) во 12:30 часот заедно со министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска и заменик-министерката за правда, Викторија Аврамовска Мадиќ ќе ги посети Градинка „Виножито” и Дневен центар „ЕДУ Практика“ во Струмица. 

По обиколката и на двете локации ќе бидат дадени изјави за медиуми.

Календар Влада: 
E hënë, Nëntor 27, 2023 - 12:30 to 14:30