Премиерот Ковачевски на настан по повод враќање на незаконски изнесени икони од Северна Македонија

На 15.12.2023 година (петок) со почеток во 19:30 часот во Музеј на Република Северна Македонија, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски и министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска ќе присуствуваат на настан по повод враќање на незаконски изнесени икони од Република Северна Македонија.

Локација: Музеј на Република Северна Македонија
 

Календар Влада: 
E premte, Dhjetor 15, 2023 - 19:30 to 20:30