Премиерот Ковачевски на отворањето на спортската сала „Наум Наумовски-Борче”

Утре, 29.12.2023 година (петок), во 11:30 часот претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски ќе присуствува и ќе има свое обраќање на официјалното отворање на спортската сала „Наум Наумовски - Борче” во Општина Карпош.

По официјалното отворање на спортската сала, предвидени се изјави за медиумите.

Локација
 

Календар Влада: 
E premte, Dhjetor 29, 2023 - 11:30 to 12:30