ПВРСМ Џафери на поставување на камен - темелник на ООУ „Рилиндја“ во Селце, Тетово / [Njoftim] KQRMV Xhaferi në vendosjen e gurthemelit të SHFK "Rilindja" në Sellcë të Tetovës

Ве известуваме дека претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Талат Џафери заедно со министерот за образование и наука, Јетон Шаќири на 12.02.2024 година, во 10:00 часот ќе присуствуваат и ќе се обратат на поставување на камен - темелник на ООУ „Рилиндја“ во село Селце, Тетово. 
——

Ju njoftojmë se Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi së bashku me ministrin e Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri me 12.02.2024, në ora 10:00 do të marrin pjesë dhe do të mbajnë fjalim në vendosjen e gurthemelit SHFK "Rilindja" në fshatin Sellcë, Tetovë. 

Календар Влада: 
E hënë, Shkurt 12, 2024 - 10:00 to 11:00