Qeveria do të mbajë mbledhje

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbajë mbledhje sot, 20.02.2024, (e martë).

Për konkluzionet dhe vendimet e mbledhjes publiku do të njoftohet pas përfundimit.