Премиерот Џафери на увид во детската градинка „Фидани 3“ во Чаир / Kryeministri Xhaferi në inspektim të Kopshtit të fëmijëve “Fidani 3” në Çair

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Талат Џафери на 22.02.2024 година (четврток), во 10:00 часот ќе присуствува и ќе даде изјава на увидот во детската градинка „Фидани 3“ во Општина Чаир.

Линк до локација


Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, më 22.02. 2024, në orën 10:00 do të jetë i pranishëm dhe do të japë deklaratë me rastin e inspektimit të kopshtit të fëmijëve "Fidani 3" në Komunën e Çairit.

Linku i lokacionit

Календар Влада: 
E enjte, Shkurt 22, 2024 - 10:00 to 11:00