Премиерот Џафери на свечена промоција на нови полициски службеници / KQRMV Xhaferi në promovimin solemn të nëpunësve të rinjë policorë

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Талат Џафери, на 27.04.2024 година (сабота), во 11:00 часот, ќе присуствува и ќе се обрати на свечената промоција на новите полициски службеници во Центарот за обука во Идризово при Министерството за внатрешни работи.


Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, më 27.04.2024 (e shtunë), në ora 11:00, do të marrë pjesë dhe do drejtohet në promovimin solemn të nëpunësve të rinj policorë në Qendrën e Trajnimit në Idrizovë pranë Ministrisë së Punëve të Brendshme.

Календар Влада: 
E shtunë, Prill 27, 2024 - 11:00 to 12:00