Обраќање на премиерот Заев на тркалезна маса за формирање на регионален енергетски пазар преку подобрување на енергетската поврзаност помеѓу Северна Македонија и Бугарија

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе се обрати на тркалезна маса за формирање на регионален енергетски пазар преку подобрување на енергетската поврзаност помеѓу Северна Македонија и Бугарија, во организација на Македонско - бугарската стопанска комора и Бугарско Македонската Трговско Индустриска Палата.

Календар Влада: 
E mërkurë, Dhjetor 11, 2019 - 15:00 to E enjte, Dhjetor 12, 2019 - 15:45