Прес-конференција на министерот за здравство д-р Венко Филипче

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче ќе одржи прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
E premte, Shkurt 28, 2020 - 16:30 to 17:00