Вицепремиерот Битиќи и директорот Деспотовски на настан за потпишување на договор за државна помош со компанијата „Ипротекс“

Со почеток во 10:00 часот, во Медија центарот на Владата ќе се одржи настан за свечено потпишување на договор за државна помош помеѓу Дирекцијата за технолошко индустриски развојни зони и германската компанија „Ипротекс“, која реализира инвестиција во ТИРЗ Скопје.
 

Календар Влада: 
E mërkurë, Janar 20, 2021 - 10:00 to E enjte, Janar 21, 2021 - 10:45