Прес-конференција на директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска и директорката на Државниот инспекторат за труд Јована Тренчевска

Денеска на 09.02.2021 година (вторник) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржат директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска и директорката на Државниот инспекторат за труд Јована Тренчевска.

Календар Влада: 
E martë, Shkurt 9, 2021 - 12:00 to E mërkurë, Shkurt 10, 2021 - 12:45