Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши и евроамбасадорот Дејвид Гир

Денеска, 19.02.2021 година (петок) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бектеши заедно со евроамбасадорот Дејвид Гир.

Тема на прес-конференцијата ќе бидат приоритетите на Северна Македонија за претсeдавањето со ЦЕФТА во 2021 година.

Календар Влада: 
E premte, Shkurt 19, 2021 - 12:00 to E shtunë, Shkurt 20, 2021 - 12:45