Прес-конференција на премиерот Зоран Заев и заменик-претседателот на Владата Љупчо Николовски

Ве известуваме дека денеска, 02.03.2021 година (вторник), со почеток во 14:30 часот прес-конференција ќе одржи претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев заедно со заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски.

Календар Влада: 
E martë, Mars 2, 2021 - 14:30 to 15:30