Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши

Денес 31.03.2021 година (среда) со почеток во 10:30 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бектеши. Тема на прес-конференцијата ќе бидат јавните повици од Програмата за промоција на обновливите извори на енергија и поттикнување на енергетската ефикасност во домаќинствата за 2021 година.

Календар Влада: 
E mërkurë, Mars 31, 2021 - 10:30 to 11:30