Обраќање на премиерот Заев по повод промоцијата на печатеното издание „Проглас“ од Константин Философ – Св.Кирил и изложбата „По трагите на Светите Кирил и Методиј“

На 20.05.2021 година (четврток), со почеток во 11:00 часот премиерот Зоран Заев ќе има обраќање по повод промоцијатa на печатеното издание „Проглас“ од Константин Философ – Св.Кирил и изложбата „По трагите на Светите Кирил и Методиј“.
 

Календар Влада: 
E enjte, Maj 20, 2021 - 11:00 to 12:00